مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدیدنظر

با سلام خدمت همه مشاوران عزیز
در شورا حل اختلاف رأی به نفع بنده صادر شده چون طرف مقابل من مستندات کافی نداشتند تقاضای تجدیدنظر دادن به خاطر این که زمان بخرند و در دادگاه تجدیدنظر هم که برگزار شد نیامدن و قاضی دادگاه جوری صحبت کردن که انگار طرف مقصر نیست و حالا چند تا سوال
1-اگر رأی به ضرر من بود میتوانم اعتراض کنم
2-اگر رأی به نفع بنده صادر شد حکم جلب به بنده میدهند ؟
3-اگر رأی صادر شود بنده باید به شورا بروم دنبال پرونده ام یا دادگاه
4-آیا طرف مقابل من میتواند تقاضای اعسار وجه رهن قرض الحسنه منزل اجاره ای را بدهد
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

سلام
در صورتی که نقض گردد نمیتوانید کاری انجام دهید
باید به شورا مراجعه کنید