مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام.
من در تیرماه سال 1394مبلغ 38 میلیون تومن چک داشتم برای وصول اقدام کردم موجودی حساب کافی نبود و من در سر سرسید چک به آن فرم زدم و اقدامات بعد از آن را انجام دادم و صاحب چک در هیچ کدام از جلسات حاضر نشد و دادگاه رای به نفع من صادر کرد و من حکم جلب فرد را گرفتم ولی تا الان نتوانستم فرد مذکور را پیدا کنم. آیا در اثر گذر زمان امکان مختومه شدن پرونده میباشد ؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام خیر چرا مختومه بشه باید ادامه عملیات اجرایی را تعقیب کنید جهت شناسایی و توقیف اموال (چنانچه امکان جلب نباشد)