مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

من یک اردویی رفته بودم از طرف مدرسه و شب که خوابیده با بچه ها من هیچ داروی خواب آوری مصرف نکرده بودم و صبح بیدار شدم دیدم کمربندم باز هست اون کسی که کنار من خوابیده بود آدم درستی نبود ممکنه شب برای ارضای خودش آلتش یا انگشتش رو تو مقعد من فرو کرده باشه و من نفهمیده باشم و اگه فرو کرده باشه و از این قضیه چهار سال میگذره و من میخوام برم نیروی انتظامی و گزینش بدنی آیا اونجا متوجه میشن و من شنیدم که مقعد بافتش رو ترمیم میکنه حتی اگه رابطه برقرار کرده باشی و بعد چند سال پزشک قانونی نمیتونه تشخیص بده ترو خدا کمک کنید.

پاسخ ها :

حسينعلي  احمدي كتايونچه

حسينعلي احمدي كتايونچه :

استان :

سلام در چنین جرایمی نمیتوان با ممکنه یا فکر میکنم شکایت مطرح کرد شما باید با شرایط اوضاع و احوال از این موضوع مطمعن باشید بعد از فرد خاص که مد نظر شماست شکایت کنید