مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت پیش قسط مهریه

با سلام و خسته نباشی عذر میخوام یه سوال واسم پیش اومده بود که میخواستم از صحت این موضوع باخبر بشم گفتند به خاطر بالا رفتن قیمت نجومی سکه برای مردانی که باید پیش قسط مهریه را بدهند که اقساط شروع بشه به کسانی که این پیش قسط و ندارند دادگاه خانواده یا دادگستری تسهیلاتی در نظر گرفته که میخواستم بدونم این موضوع حقیقت داره ینی وام میدن به کسایی که ندارن پیش قسط بدهند؟

پاسخ ها :

سودا سلطان سنجری

سرکار خانم سودا سلطان سنجری :

باید دادخواست تعدیل مهریه بدین تا از مزایای بخشنامه جدید قوه قضاییه بهرمندبشین.