مشاوره حقوقی رایگان - خرید فروش،ملک

سلام چند سال پیش، برای پدرم من یه مشکل مالی پیش، اومد ما یه اشنا داشتم خیلی بهش اعتماد داشتیم اون طرف گفت من بهتون پول میدم در عوض، شما زمین کشاورزی تونو بدین به من هر وقت پولتون اماده شد من زمینو به شما بر میگردونم زمین تا اون موقع 5میلیون قیمت داشت ما ازش،900هزار گرفتیم ما اینقدر بهش اعتماد داشتیم حتی راه رفت اومد هم از رویه زمین بر نداشتیم چون اون زمین جلویه خونمونه از اونجا رفت امد میکردیم پدر منم سواد درست حسابی نداره طرف از پدرم یه قواله فروش،گرفت جلویه چندتا شاهد هم گفت من زمین میخوام چیکار پول منو اوردی زمینو پس میدم ما هم بعد یکسال پولو اماده کردیم بردیم دادیم بهش،ولی اقا زد زیرش،من زمینو خریدم پدر من فقط چون فامیل بود و بهش اعتماد کرد فقط به حرف اونو شاهدا گوش داد سرش کلاه رفت ما زمینو 80بهش دادیم سال81هم پولو براش فرستادیم تا الان از هر دری وارد شدیم موفق نشدیم من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" گذشته ها گذشته است ! سعی کنید از این پس حواس تان را بیشتر جمع کنید !

یک وکیل

باید قرارداد فروش شما مطالعه گردد تا بهتر بتوان شما را راهنمایی نمود

یک وکیل

چنانچه در قرارداد شما طرفین از اعمال خیارات صرفنظر نکرده باشند می توان به استناد خیار غبن ضرر پدر شما را جبران نمود.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.آیا در قرارداد تنظیمی عنوان شده چرا ملک به ایشون منتقل و در عوض ضمانت پرداخت این زمین به نام ایشون شده و بعد تسویه دوباره به شما منتقل میشه؟؟؟؟حتما قراردادتون رو به وکیل نشان دهید تا نظر قطعی رو بدن

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

آگه شاهد ها همکاری کنند میشه زمین پس گرفت. در صورت نیاز به مشاوره با شماره 09141253178. تماس بگیرید

یک وکیل

سلام" متقاضی محترم پاسخ سؤال شما را با یک پند اخلاقی کوتاه دادم تا از این مجمل حدیث مفصل بخوانید ! چونکه راهکار قانونی برای آن متصور نبود . پدر شما در ازای قرضی که از یک آشنا گرفته ، زمین کشاورزی خود را به ملکیت وی در آورده ( فروخته ) ، حتی اگر قیمت زمین خریداری شده با میزان قرضی که گرفته تناسب نداشته باشد . به عبارت دیگر آشنای شما به بیع صحیح و سالم زمین کشاورزی را به ملکیت خود در آورده است . معمولاً در قراردادهای فروش چاپی که نزد بنگاههای معاملات موجود است کافه خیارات فسخ اسقاط شده و اگر هم قرارداد فروش شما دست نویس باشد و به اسقاط خیار غبن اشاره ای نشده باشد باز هم زیاد توفیری نمی کند چونکه اثبات آن بسیار دشوار خواهد بود به دلیل اینکه طرف معامله پدر شما در ازای طلب و قرض پرداختی اش ، زمین کشاورزی پدر شما را به ملکیت خود درآورده و ارزش زمین و تناسب آن با قرض پرداختی مبنای معامله نبوده است . پیشنهاد می کنم برای کاری که از لحاظ قانونی و حقوقی به بن بست منتهی شده بی جهت وقت و پول خود را هدر نداده و صرف استخدام وکیل نکنید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به بحث بیشتری دارد
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید