مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

باسلام
مدت 8سال است با خانمی ازدواج کرده ام زوجه 3سال است خانه را ترک کرده است من به دادگاه دادخواست تمکین دادم حکم عدم تمکین زوجه صادر شد. دادخواست ازدواج مجدد رو به دادگاه دادم. حکم ازدواج مجدد برایم صادر گردید. درحال حاضر من ازدواج مجدد کرده ام. حالا زوجه دادخواست طلاق داده به دلیل اینکه همسرم رفته ازدواج مجدد کرده.
دادخواست زوجه در دادگاه بدوی رد شده . اگر ایشان به رای صادره اعتراض کند و پرونده به دادگاه تجدیدنظر برود. اعتراض ایشان به جایی خواهد رسید یا نه؟
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر اگر شما با دلیل ازدواج کرده باشید