مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به زیر قیمت و بدون اجازه مالک ثبت سند کردن

دیماه 96 خودرو سانتافه 2008 دور رنگ را به آقایی فروختم ایشون با نامزد بنده توافق کرده و بدون رضایت من ماشین را به زیر قیمت 80میلیون فروختن. بنده نارضایتی خودمو اعلام کردم ولی چون هردوشون مرد بودن. کسی اعتنایی به حرف بنده نکرد. نامزد بنده 74 ازشون گرفت و منو برد محضر وکالت فک پلاک دادم. بعدم بدون رضایت سند بنده رو داد بردن. بعد که برا مابقی پول تماس گرفتم به خریدار گفت من پول دیگه بهت نمیدم ماشین مشکل داشته و به اقاتون زنگ زدم گفته ببر تعمیرگاه ازمابقی پول که برای سند گذاشتیم کنار کم میکنیم. درحالیکه ماشین من تازه از تعمیرگاه اومده بود و من برگه دارم از متخصصین که ماشین بنده هیچ مشکلی نداشته و میتونم اثبات ‌کنم حالام نه مابقی پولشو میده و هم بدون اجازه رفته امانت بنده که سند ماشین بوده را بنام خودش زده. من همون بعد اون جریان با نامزدم تموم کردیم‌. حالا هم ماشین رو من زیر قیمت فروختم و هم سند منو زدن. آیا من میتونم ماشینمو پس بگیرم بخدا تموم دارایی منو فرزندم همین ماشین بود. از اولم رضایت نداشتم در اصل اینا ماشین بنده با 74تومن فروختن و بدون اجازه خودشون رفتن سند زدن

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید شکایت فسخ را انجام دهید البته در قولنامه دستی چه چیزی قید شده است ؟مدارکتتون را نزد وکیل ببرید در زمینه های مختلف می توان شکایت کرد.