مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام خانم بنده طی دوماه گذشته بدون اذن اجازه بنده صبح از خانه خارج و ساعت 10شب به بعد به منزل مراجعت مینموده حدود یکماه اعتراضی نکردم بعد از مدتی هروقت گفتم کجا میری و میای گفت به تو ربطی نداره کاری هم به اجازه تو ندارم من هم از آن پس اجازه بازگشت به خانه را ندادم و درها را قفل کردم و او نیز به خانه پدرش رفته سپس ادعای مهریه نموده و برای نفقه شکایت کرده آیا با عدم تمکینش نفقه تعلق میگیرد؟ و اینکه نگذاشتم به خانه برگردد چطور میشود؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر عدم تمکین رای بگیرید نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد شما درها را قفل ومانع ورود شده اید گرفتن عدم تمکین سخت می شود .دلایل شما قابل قبول است یا وکیل بگیرید یا لایحه دفاعیه بنویسید برای گرفتن رای