مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

یه خانم با آشنایی ی آقای دیگه از پدرم 7500000 هزار تومن طلا ی گوشی براشون از تعاونی که پدرم عضو ش بوده به اسم پدرم خریده و قرار شده که به پدرم ماهی 600 بدن و حالا بعد از ی سال که قسط ها کم شده زده زیرش و حتی خونه شم عوض کرده و پدرم نه چک نه رسیدی نداره فقط ی شاهد داره و الان وقتی بهشون زنگ میزنیم ادعا میکنن پدرم میخواست با ان زن ازدواج کنه و پدرم کاملا رد میکنه و میگه من فقط میخواستم ی کمکی بکنم حالا پدرم میخاد شکایت کنه با چه عنوانی شکایت کنیم و آیا نتیجه می دهد و باید چکار کنیم ؟اگه یک مرد شاهد داشته باشیم میتونیم حکم توقیف اموال بگیریم؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله مطالعه طلب بزنید اگر از حساب پدرتان کسر شده است.از شورای حل اختلاف شکایت کنید.