مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، میخواستم ببینم که برای گرفتن نفقه حال و گذشته با توجه به این که مادرم از پدرم با دو تا فرزند 29 و 27 ساله جدا زندگی میکنن بخاطر بد رفتاری و بد خلقی و توهین زوج مجبور به تهیه مسکن جدا شدن، میتونن مطالبه کنن و تعلق میگیره یا خیر، و اینکه دو فرزند میتونن شهادت بدن در دادگاه که زوجه توسط زوج مورد توهین و بد رفتاری و عدم پرداخت نفقه قرار میگرفتن، یا خیر، و دادگاه میتونه حق مسکن جدا به زوجه بده که نفقه بهشون تعلق بگیره یا خیر، خیلی ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زوجه نباید منزل زوج راترک کند مگراینکه ازدادگاه درخواست مسکن جداگانه نماید والا بلحاظ ترک زندگی خانوادگی وعدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد مگراینکه عدم تمکین بخاطر عذرموجه باشد که عذرموجه باید اثبات شود