مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره نامه با توجه به قرارداد دوساله

با سلام و خسته نباشید بنده در تاریخ 23/10/97 یک واحد اپارتمان را رهن کامل 220 میلیون انجام دادم و همان اول قراداد دو ساله بسته شده و در همان قرارداد اول توافق شده که برای تمدید سال بعد مبلغ 22 میلیون تومان اضافه شود ولی الان موجر تمدید نمیکند میترسم بعد از چند روز نامه از دادگاه بیاورد که مثلا من تمدید نکردم من الان باید چکار بکنم و موجر چه کاری میتواند بر علیه من بکند

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

قرارداد شما به صورت دوساله تنظیم شده
و برای سال بعد فلان مبلع اصافه شود
پس دلیلی برای فسخ ندارد
مگر در شرایط خاصی که قانون به موجر اجازه تنطیم دادخواست تخلیه از دادگاه را دارد