مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به خودرو

باسلام و عرض ادب خودروی بنده در داخل محوطه مجتمع برای مدت کوتاهی پارک بوده است هرچند محوطه ذکر شده حیاط کناری رمپ پارکینگ هست و پارک خودرو در ان محل بلا مانه و خودرو و موتور سیکلت ها را پارک میکنند و در زمان خالی بودن محوطه بچه های کوچک مجتمع مشغول بازی هستند به هر حال خودرو بنده پارک بوده و از یکی از سه واحد فوقانی آپارتمان دو تکه چوب به طول تقریبا هرکدام 50الی60 سانت مربوط به سطح روی کابینت به احتمال زیاد باید باشه از جنس ام دی اف به خودرو بنده اثابت کرده و باعث شکستگی شیشه جلو فرو رفتگی گلگیر راننده و داغون شدن کاپوت و شکستن راهنمای ماشین شده و اثر ضربه وارده نیز کاملا مشخص و معرض میباشد با توجه به اینکه بنده بیمه تکمیلی ندارم و خودرو من زانتیا ست و هزینه لوازم زیاد هست من آیا میتونم شکایتی تنظیم کنم در این صورت حکم به نفع بنده داده میشود یا خیر با توجه به اینکه چندمین بار است که وسایل بلا استفاده و زباله های مصرفی را از همان بالا به داخل همین محوطه میندازنند که ایندفعه خسارت ساز شده است در ضمن مدیر بلوک نیز در جریان کامل قرار دارند و در خصوص تکرار های قبل نیز تذکر لازم را به واحدهای بالا داده است ببخشید زیاد طولانی شد خواستم دقیقا شفاف سازی کنم موقعیت و مشکل رو جزییات کامل از لطف و عنایت جنابعالی در خصوص خوانندن سوال و راهنمایی کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر پارک در انجا بلامانع بوده مقصر صد درصد میباشد
و همچنین با توجه به اینکه پرتاپ وسیله از بالا نیز تقصیر محسوب میشود
شما میتوانید خسارات خودرو خود را دریافت کنید