مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه

با سلام
بنده چهار سال ازدواج کردم. خودم شاغل هستم. تمام مخارج منزل اعم از کرایه خانه خرد و خوراک پوشاک دکتر قبوض و ... را خودم پرداخت میکنم. همسرم بیکار هستند این چهارسال. هیچ شغل یا درامدی ندارند. فقط امروز و فردا می کنند که هیچکدام از کارهایم ب ثمر نمی رسه و چهار ساله که با وعده امروز فردا دارم سر میکنم. کتک خوردم فحاشی شنیدم ترک منزل داشتن. ممنون میشم راهنمایی کنید. خانم هستم. با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما می توانید مطالبه نفقه درخواست کنید و ترک انفاق مطالبه مهریه و اجرت المثل و با دلایل قانونی درخواست طلاق که یکی از ان ندادن نفقه میباشد وضرب وشتم