مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی

باسلام من یک سال پیش یک ماشین از برادرم خریدم و برادرم هم تازه این ماشین رو خریده بود که مبلغی گذاشتیم برا تعویض پلاک و سند یک روز برادرم گفت بریم پول رو بده و تعویض پلاک کنیم من هم رفتم پول رو دادم تعویض پلاک کردیم بعد اون هر چی زنگ میزنم نمیاد برای سند میگه من از برادرت چک دارم نمیام سند بزنم من باید چکار کنم؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه برادرتان و آن شخص مالک قبلی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید