مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دادگاه تجدید نظر

با سلام. وقت بخیر. از بنده به خاطر یک فقره چک به مبلغ 49 میلیون تومان شکایت شد. و دادگاه محکومم کرد به پرداخت. و چون بنده به هیچ وجه توانایی پرداخت آن را نداشتم درخواست اعسار دادم. که دادگاه مربوط بنده را به پرداخت پیش پرداخت 5 میلیون تومان و ماهی یک میلیون تومان مکلف کرد و چون بنده بیکار میباشم و هیچ مالی هم ندارم درخواست تجدید نظر دادم که دادگاه تجدید نظر همان حکم قبلی را تایید کرد و در پایان گفته حکم قطعی است. حالا میخوام بدونم باید چه کنم من اصلا توانایی پرداخت این مبلغو ندارم. آیا راهی هست؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام منظور از راه چیست ؟ راهی برای عدم‌پرداخت وجه چک؟ مسلما نیست توصیه بنده این است با طلبکار صحبت کنید تا مشکل حل شود