مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل

سلام و خسته نباشید، هزینه یک وکیل چقدر میشه برای پیگیری یک مزاحمت تلفنی ایرانسل که به نام خودش نیستش، و با پیدا کردن این مزاحم میخواهیم به اون کارمند مخابرات که با رشوه اطلاعات شخصی مارو در اختیار دیگران میزارن پیدا کنیم

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما با مراجعه حضوری به وکیل و پس از مشاوره گرفتن و اطلاعات لازم رو به وکیل دادن ایشان سیر کار و هزینه رو له شما اعلام مینماید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بین 500 تا 1 میلیون تومان
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر
میتوانید با شماره تلفن وکیل در سایت دادراه 09159249885 تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
این امر تنها منوط به توافق دو طرف هست و وکیل با توجه به شرایط پرونده و توضیحات وکیل مبلغ رو به شما اعلام میکنند

یک وکیل

این مورد با توافق بین وکیل و موکل مشخص می شود بهتر است در بخش درخواست وکیل خواسته خود را مطرح کنید. همکاران پیشنهادهای خود را خواهند داد و شما بر اساس بودجه خود وکیل مورد نظرتان را انتخاب می کنید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با اوضاع واحوالی که می فرمایید.این موضوع نتیجه ای ندارد یا بسیار ضعیف است .فلذا معذور بفرنایید.یاالله

یک وکیل

سلام " حق الوکاله وکیلی که تمایل دارد پرونده شما را بپذیرد در شرایط فعلی بیشتر تابع عرف و توافق کتبی طرفین است تا تعرفه رسمی مخصوصا در دعاوی غیرمالی و شکایات کیفری .