مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خرید مغازه و خسارت وارده

سلام خسته نباشید
سال 94 مغازه ای خریدم به مساحت 21متر عرصه میباشد طرف قرارداد قرار بر این بود که اول تابستان 95 تا پایان تابستان 95 مغازه قدیمی رو خراب و مغازه جدید تحویل من دهد که اینکار انجام نشده فقط تونسته ستون و کف ارماتور بدنی کرده بعد از اون دیگه دست به ساختمان نزده و خسارت از زمانیکه بایستی تحویل دهد تا الان 365 روز هستش و مبلغ هر روز خسارت 500000تومان میباشد در ضمن اطراف این مغازه مال خود شخص میباشد که از پدر به ارث رسیده
سوالم اینکه چطور میتوانم مساحت اطراف مغازه را بر اساس خسارتی که بهم زده از او بگیرم
سوال بعدی ایا میتواند مساحت اطراف زمین را بدون کد رهگیری به فرزند خود بفروشد یا به او ارث دهد

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
توقیف مالی معادل موضوع خواسته نیاز به تقدیم دادخواست مطالبه خسارت و درخواست تامین خواسته با پرداخت خسارت احتمالی است.مگر اینکه قرارداد فی مابین محضری و طبق سند رسمی باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به بحث و تبادل ازلاعات بیشتری دارد
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر
میتوانید با شماره تلفن وکیل در سایت دادراه 09159249885 تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما مطالبه خسارت اقدام کنید و تامین خواسته که لازمه اون هم سپردن پول به صندوق دادگستری میباشد و بعد قطعیت رای به شما مسترد میشود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولین کاری که به شما توصیه می کنم تقدیم دادخواست الزام خوانده به ایفاء تعهد وخسارت ناشی از عدم تعهد در موعد مقرر طیق وجه التزام مندرح در قرارداد است.یاالله

یک وکیل

سلام " بابت خسارات وارده ناشی از تاخیر در انجام تعهدات و عدم تحویل ملک در مهلت مقرر با توجه به میزان جریمه دیرکرد که بالغ بر 20 میلیون تومان شده است به دادگاه محل وقول ملک دادخواست بدهید . شما هر گونه مالی (به غیر از مستثنیات دین) که متعلق به متعهد مستنکف است را می توانید با شرایط مقرر در قانون توقیف و به فروش رسانده و حق خود را از آن مال توقیف شده یا فروخته شده یا برداشت شده استیفا نمائید . و اما در مورد قسمت اخیر سوال شما به عرض می رساند : مالک هر گونه تصرفی می تواند در مایملک خود بنماید و یا آنرا به هر کس که می خواهد انتقال دهد .