مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام خدمت وکلای عزیز
پدر من یه ماشین داشت که اونو سال 85 فروخت و باهاش یه زمین در خراسان رضوی(سبزوار) خرید .
ما چون طرف مقابل رو میشناختیم بهش متاسفانه اعتماد کردیم و زمینی که نمیدونستیم کجای سبزواره خریدیم ...
بعد از چند وقت ما رفتیم به زمین سر زدیم و دیدیم کنار جادس و یه طرفش داره جاده میشه و قسمت دیگش رو دولت داره خط لوله کشی گاز رو آغاز میکنه .
ما نمیدونستیم که قضیه اینه ، رفتیم به مالک قبلی گفتیم که اونم با پرویی تمام گفت به من ربطی نداره و تویه سند قید شده که هر اتفاقی برای زمین بیفته مقصر مالک جدید یعنی پدر منه .
از شما وکلای عزیز سوال دارم اگه ما از مالک قبلی شکایت کنیم چیزی دستمون رو میگیره یا نه ؟ یه وکیل خبره میخوام!

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
در صورتیکه در مبایعه نامه اسقاط کافه خیارات نشده باشه می توان فروشنده را محکوم نمود.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.از فروشنده میتوانید شکایت کنیدفقط مبایعه نامه باید مطالعه شود تا نظر قطعی داد

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
همانطور که همکاران محترم فرمودند باید دید آیا کافه خیارات ساقط گردیده یا نه ، دو با توجه به اینکه زمین در حریم جاده بوده شما میتوانید دادخواستی تقدیم نمایید و با توجه به جمیع شرایط تلاش خود را برای رسیدن به حق خود انجام دهید ولی در هر صورت به وجود یکی از همکاران محترم نیاز مبرم دارید .

یک وکیل

با سلام خیار فسخ فوری است یعنی حتی اکر اسقاط کلیه خیارات نیز صورت نگرفته باشد از سال 85 تاکنون حق فسخی برای شما متصور نیست.

یک وکیل

سلام " پاسخ همکار محترم سرکار خانم جرجانی به صواب نزدیکتر است . هر چند جهت دلگرمی بیشتر می توانید از نظرات وکلا و مشاوان حقوقی فعال در حوزه قضائی سبزوار نیز بهره مند شوید .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.(هزینه موارد فوق جهت جلسه مشاوره است)

یک وکیل

پاسخ همکار محترم خانم جرجانی کاملا صحیح می باشد و با ایشان همنظر هستم