مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

با سلام. بنده به مدت 6سال در یک شرکت. از سال 77الی 83 در منطقه ویژه اقتصادی ... ... در بندرعباس مشغول به کار بودم. اکنون پس از گذشت بیست سال از سابقه شرکتی که در آن کار میکردم اعلام ورشکستگی و انحلال نموده که این شرکت هم پیمان کار یک شرکت بزرگتر به نام ... .... بوده که الان در حال فعالیت است. و اکنون که زمان بازنشستگی بنده فرا رسیده. میبایستی 4درصد سخت و زیان آوری که به بیمه باید پرداخت شود، و شرکت ... ... زیر بار 4درصد شرکت مزبور نمیشود. الان ما به مشکل بر خوردیم برای پرداخت مبلغ 4درصد سخت و زیان آور. سوال من این است آیا راهی وجود دارد که این مشکل مرتفع شود.
تعداد زیادی از پرسنل که در حال کار هستن داری چنین مشکلی هستن.
سپاس گذار میشوم اگر راهنمایی کنید. سپاس از شما

پاسخ ها :

مریم ساریخانی

سرکار خانم مریم ساریخانی :

سلام شما میبایست ابتدایا در اداره کار محل شکایت کنید تا کارشناس تایید کنه شرایط مشاغل سخت و زیان اور را داشتید پس از ان در دیوان عدالت اداریذثبت شمایت کنید که هم سوابق بیمه ای مازاد شما اصلاح شود هم مابه التفاوت حقوق و مزایا