مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام. من یک خانه رهن کردم به مبلغ 17تومن صاحبخانه من به دلایلی خانه رو به شریکش واگذار کرده به جای طلب شریکش الان من با شکایت مجبور ش کردم پول من رو بده حالا
1~من چکار کنم که درخواست اعسار داد درخواستش رد شه
2~اگه دادگاه اعسار رو قبول کرد من میتونم خانه رو خالی نکنم
3~در اعسار چقدر پول رو باید اول بده

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام حتی الامکان سعی نمائید در قبال تخلیه منزل وجه ودیعه را از شخص مدعی دریافت نمائید وگر نه مواجه با مشکلات عدیده ای از جمله اعسار وتقسیط خواهید شد لذا بنظر می رسد تا کنون موجر جدید اقدامی برای تخلیه منزل ننموده است وچون انتقال سهم موجراولی به موجر دوم بعد از قرارداد شما است موجر دوم قانونا قائم مقام موجر اول است ومی بایست درقبال درخواست تخلیه مورد اجاره وجه ودیعه را به شما پرداخت نماید موفق باشید .