مشاوره حقوقی رایگان - زندگی با زنی که گاز میگیره واقعی

همسری دارم خانوم که شش ساله باهاش زندگی می کنم از روز اول مشکل عصبی داشت یعنی سر هر مورد ناچیزی صداش بالا میره و وقتی باهاش حرف میزنم شروع به کتک کاری و گاز گرفتن میکنه. به خاطر آبروم مجبورم سر هر موضوعی کوتاه بیام یعنی آبرومو گروگان گرفته
خانوادش کاملا میدونن مشکل داره یه پسر سه ساله هم دارم خونه پدرش گذاشتمش اخرین بار همه رو خسته کرده قانونا میتونم چیکار کنم.

پاسخ ها :

احسان  اماميان قله زو

احسان اماميان قله زو :

سلام حق طلاق با مرد است در صورت پرداخت حق وحقوقات زن ميتوانيد براي طلاق اقدام نماييد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام به یک روانپزشک برای درمان همسرتان مراجعه کنید