مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهريه

سلام اگر زنی برای لج بازی مهريه خود را اجرا بگذارد و شوهر نيز ١٢شروط ضمن عقد را نداشته باشد يعني مشكلي نداشته باشد ايا شوهر هم راهكاري براي مقابله دارد؟ و لازم به ذكر است كه در دوران عقد به سر ميبرند و هنوز زير يك سقف نيستند

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.مطالبه مهریه با هر دلیلی میتواند مطرح شود و باید پرداخت گردد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام مهریه طلب است ارتباطی با طلاق و جدایی ندارد اگرقصد ادامه زندگی مشترک رادارید بهتراست شرایط یکدیگر را درک کنید