مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

سلام میخواهم یک واحد اپارتمان به صورت پیش خرید بخرم چه نکاتی را رعایت کنم تا بدون دردسر این کار انجام شود و کدام دفترخانه در تهران منطقه یک بیشترین تجربه این کار را دارد که کمتر مشکل ایجاد شود با توجه به اینکه در دفترخانه ها هنوز خیلی جا نیفتاده است حتی بعضی دفترخانه ها مراحل کار را نمی دانند لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
ایین نامه تنظیم سند پیش فروش املاک ابلاغ شده و کلیه دفاتر این سند را تنظیم میکنند