مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

سلام. بنده موتور سیکلتی بصورت تنظیم سند دستی از فردی خریدم. که او هم با سند دستی از فرد دیگری خریده است. الان چون سیم کارتم رو عوض کردم هیچ شماره ای از صاحب اصلی و فردی که موتور رو ازش خریده بودم ندارم. الان اگه موتور رو سرقت کنن یا خودم خواسته باشم موتور رو بفروشم و تقاضای ثبت سند کنن بنظر شما بنده باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

ازطریق مرجع قضایی تقاضای الزام به تنظیم سندبده دادگاه مالک راالزام به انتقال مال فروخته شده می کند اگرحاضرنشدنماینده دادگاه انتقال راامضا می کند