مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع

من مدتی با خانمی فقط تلفنی رابطه داشتم حالا شوهرش ازمن شکایت کرده شورا هم رفتیم رضایت نداد حالا دادگاه بریم چه مجازاتی برای من درنظر میگیرند البته من اون خانم رو اصلا ندیدم فقط بصورت تلفنی باهم صحبت میکردیم خواهش میکنم راهنمایی کنید ببینم مجازاتم چی میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

قبلا به این سوال پاسخ داده شده با این حال ، پاسخ شما را ارجاع میدهم به ماده 641 قانون مجازات اسلامی .

یک وکیل

اگر به جرم مزاحمت تلفنی از شما شکایت کرده باشند و برای قاضی با استعلام از اپراتور مربوطه این امر احراز شود مجازات شما یک تا شش ماه حبس خواهد بود. اما نظر مقام قضایی رابطه نامشروع بین شما و آن خانم باشد شلاق تا 99 ضربه مجازات این جرم خواهد بود.

یک وکیل

سلام" اتهام رابطه نامشروع اگر در دادگاه کیفری صالح به اثبات برسد مصادیق آن وسیع است و به هر رابطه ای که بدون علقه زوجیت (نامشروع) بین زن و مرد نامحرم غیر از زنا واقع شود حتی رابطه تلفنی و پیامکی غیراخلاقی که خفیف ترین نوع رابطه نامشروع است را هم شامل می شود و مجازات آن تا 99 ضربه شلاق است یعنی از 1 تا 99 به تشخیص قاضی صادرکننده حکم که البته به جهاتی قابل تبدیل هم هست و از جرائم عمومی و غیر قابل گذشت است که می تواند با گذشت شاکی خصوصی متوقف نشود و صرفاً موجب تخفیف مجازات گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
نگران نباشید باید این موضوع بیشتر باز شود
موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتر و تخصصی تری دارد
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.
با تشکر
قبل از تماس پیام ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش همکارم جناب گنجی نظر اینجانب نیز می باشد.یاالله