مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من ساکن تهران هستم و همسرم ساکن استان اردبیل. همسرم حدود دو ماه و نیم پیش تقاضای مهریه کرده و به من از شورای حل اختلاف یک روز قبل از جلسه رسیدگی زنگ زدن و من چون جایی دیگه بودم نتونستم برم. الان دو ماه و نیم میگذره ولی دیگه هنوز خبری نیست. میخواستم بپرسم یه وقت به مشکل نخورم. چون هیچی به دستم نرسیده. نه ابلاغیه و نه هیچی.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بامراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت نام در سامانه ثنا و اخذ ابلاغ الکترونیکی که بصورت پیامک بر روی گوشی تلفن شما و.... اقدام نمایید