مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه و نفقه

سلام وقت بخیر. من حدود 4سال پیش ازهمسرم جداشدم مهریه 110سکه بود که قرار شد مبلغی نقد و مابقی اقساط برگه های دادگستری گرفتم ولی همسر سابقم به دلیل مشکلات مالی هیچکدام از تعهداتش را عمل نکرد. یک پسر 11ساله هم دارم که از اول با من بود و پدرش هیچکدام از هزینه هاشو نداد.. بعد یک ماه ازدواج کرد. من هم پارسال ازدواج مجدد کردم. سوالم اینه که من الان میتونم مهریه ای که بهم نداده را مجددا مطالبه کنم و بابت برگه های دادگستری که هرکدام به مبلغ 10میلیون تومان و جمعا 100میلیون تومانه اقدام کنم و نفقه معوقه پسرم را بگیرم ؟
ضمن اینکه جدیدا متوجه شدم سال 86 که باهم زندگی میکردیم یک وام 5میلیون تومان خرید وسایل گرفته که پرداخت نکرده و الان شده 14میلیون با جریمه هاش. که 1800تومنش راداده ولی بقیه را نه ومدام برای من ابلاغیه میاد. تو وام هیچ اسمی ازش نیست.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام مطالبه مهریه طبق اخرین رای صادره قابل مطالبه هست همچنین نفقه فرزند شما

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما برای مهریه ونفقه فرزندتون می توانید اقدام کنید