مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

بنده خودرویی خریداری کردم حدود پنج ماه پیش به صورت اقساط که همون روز فروشنده گفت سند دفترخانه اماده برای تعویض پلاک هست ولی سند قطعی بعد از اتمام اقساط قبول کردم از آن روز تا الان هرموقع بهش زنگ میزنم بخاطر تعویض پلاک هربار بهانه میاره و از انجام اینکار سر باز میزنه و چون در قولنامه تعویض پلاک ذکر نشده بود منم از ترس که ماشینو توقیف کنه کوتاه اومدم حالا پس از پنج ماه خواستم قسط آخرو بدم به فروشنده زنگ زدم که پولت آماده بیا دفترخانه که تعویض پلاک و انتقال انجام بده گفت پولو بریز به حساب تا برات سند بزنم من اینکارو نکردم و گفتم فقط در دفترخانه حالا میگه من وکالت ندارم صاحب سند شهرستانه و من دسترسی ندارم فعلا بهش تحمل کن وگرنه ماشینو توقیف میکنم بنظر شما چکار کنم که بهتر به نتیجه برسم فروش مال غیر یا الزام به سند؟؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

قسط آخر رو به حساب دادگستری واریز و الزام فروشنده و صاحب سند رو به انتقال سند و تهیه مقدمات تعویض پلاک بخواهید