مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام دوباره میخواهم در دادگاه اعسار دفاعیه بدم برای رد اعسار من یک آپارتمان رهن کردم موجر ادعا می‌کنه یک روز بعد از اتمام قرارداد خانه رو فروخته توی پرونده اینجوری نوشته ولی نتوانست اثبات کند که خریدار باید پول من را بدهد و محکوم شد الان اعسار داده و من باید تا 14بهمن که در شورای حل اختلاف هست از خودم دفاع کنم
ضمنا من هنوز داخل خانه زندگی میکنم و موجر و خریدار شریک بودن که الان به اختلاف خوردن و چون خریدار مدرکی نداره. فعلا از من شکایتی نکرده و الان چند تا سوال 1- اگه اعسار قبول بشه میتونم خانه را خالی نکنم تا اتمام اقساط چون پولی ندارم جای رهن کنم 2_ موجر ادعا کرده خانه رو فروخته میتونم با این ادعا رد اعسار بدم

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

جزو موارد اعسار نیست.اگر ودیعه را نداد روز اتمام اجاره خیانت در امانت شکایت کنید.چون پول پیش هرچند معمولا نوشته میشه قرض الحسنه ولی عرفا عنوان امانت داره