مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من 14 ساله که ازدواج کردم اما مشکل بارداری دارم و نمیتونم مادر بشم دو ساله که زندگیم سرد شده و بیشتر مواقع عصبی میشم
این دو سال هیچ حسی به همسرم ندارم و ارتباطی باهم نداریم اصلا حوصله ادامه این زندگی رو ندارم چون برام پوچ شده بارها به همسرم گفتم طلاق میخوام ولی اون یا راضی نمیشه و یا امروز و فردا میکنه
لطفا شما منو راهنمایی کنید که بتونم زودتر جدا بشم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام سند ازدواجتان را مطالعه کنید شرطی هست اگر بعد از پنج سال بجه دار نشدین میتوانید جدا شوید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام برای طرح دادخواست طلاق به درخواست زوجه باید شرایط وعلل قانونی موجود باشد