مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار رئیس آتش نشانی

مدت 7 سال بعنوان رئیس ایمنی و آتش نشانی در یک پالایشگاه کار میکردم. آیا رئیس ایمنی و آتش نشانی بر اساس مصوبه جدید شورای عالی حفاظت فنی که در دی ماه امسال تمام مشاغل عملیاتی آتش نشانی را سخت و زیان آور تشخیص داده، سخت و زیان آور میشود

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،عرفاافرادی که عملیاتی هستندسختی کاردارندنه اداری ها

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.مشاغل عملیاتی مشمول کلیه مزایای موضوع تبصره دو ماده 76 قانون تأمین اجتماعی و اصلاحات بعدی آن می شوند.در نتیجه
مشاغل عملیاتی آتش نشانی شامل مشاغل سخت و زیان آور شدند