مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوج

باسلام
من7ساله از عقد و5/5ساله از زندگی مشترکم میگذره
شوهرم از اول دست بزن داشت و وسایل پرت میکنه لگد ب در میزنه وفحاشی میکنه ،چون ازدواج ب خواست خودم بود هیچ وقت نذاشتم کسی بفهمه
چنگ میگیره گلوم میزنه تو گوشم هولم میده لگد توی دل وکمرم میزنه
چند بار هم از موتور پرتم کرده
ماه پیش با مشت زد تو صورتم از حال رفتم وزیرچشمم کبود شدکارکنان بیمارستان مانع از شکایتم شدن وشوهرم التماس کرد شکایت نکنم دفعه آخره که دست روم بلند کنه
با کمال نارضایتی 2هفته نشستم خونه که هیچکس نبینه
شوهر قول داد دیگه نزنه
اما یک ماهه از اون ماجرا میگذره هفته گذشته منو زد دو دستم رو پیچ داد کوبندم به لبه چهارچوب درب حمام وشب بعدش هم باز منو زد نفسم بند رفت زنگ زد پدرم و پدرش بعد با پدرش خونه رو ترک کرد و پدرم منو برد بیمارستان
رفتم برای کتک شکایت کردم اما اثر کبودی نداشت وشوراحل اختلاف گذاشتن اما هنوز زمانش نرسیده ک بریم
اما الان 10روزه گذشته به خونه هم نیومده و من تنها و بی حتی نان

من باید چیکار کنم
نمیخوام جدا شم اما شوهرم دف آخر گفت هربلایی سرم میاره مهرمو حلال کنم برم
میخوام برگردیم سر زندگیمون البته حالا که خانواده از دست بزنش باخبر شدن با اطمینان از مورد کتک قرار نگرفتنم میرم
چون خیلی آسیب های جدی طی این 7سال پیدا کردم
اما اگه نتونم کاری کنم این ترک خونه هم باز به بقیه کارهاش اضافه میشه
چون برای کتک گفتم شکایت میکنم گفت هر کاری میکنی کن دستت به هیچ جا بند نیست.
خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

بروید منزل و هربار کتک میخورید توسط 110و کلانتری معترض شده و به پزشکی قانونی در همان اوایل دعوا وی مراجعه کنید ولی حتما به منزل بازگردید و به شکایت و اخذ تعهد در دادسرا اقدام کنید اگر هر مرتبه این امر انجام شود می توانید از دادگاه خانواده بدلیل خوف جانتان تقاضا کنید منزلی جداگانه با نفقه برایتان در نظر بگیرد در هرصورت با شهادت پرسنل بیمارستان و پرونده بیمارستان کتک زدن آقا قالل اثبات خواهد بود