مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و بخشیدن سه دانگ به فرزندان

مادرم موقع طلاق خانه ای که به نام خودش بود را سه دانگ به نام دو فرزندکه بچه خردسال بودیم زد و سه دانگ را به نام پدرمان زد حالا که به سن قانونی رسیدیم میتوانیم سه دانگ اموالمان را مطالبه کنیم و یا آیا پدرمان بدون اجازه فرزندان میتواند شش دانگ خانه را بفروشد وبه نام خود بزنداز طرفی هم نامادری نصف اموال پدرم را به نام خودش زده
و از نصف اموال هم مهریه و سهم میخواهد پدرمان هم تازه فوت کرده حالا ما از اموالی که سه دانگ مال مادرمان به نام ما زده بود وارث پدری چیزی به ما نمیرسد لطفا کمکمان کنید با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با سلام نسبت به مالکیت خود نسبت به 3 دانگ اقدام نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باتوجه به اینکه سه دانگ خانه به اسم شماست چنانچه پدرتان درزمان حیاتش دران تصرفی نکرده باشدوهمچنان بنام شماباشد شمامیتوانید درسه دانگ خانه هرگونه تصرفی کنید ابتداعابایددرخواست انحصاروراثت کنید