مشاوره حقوقی رایگان - توضیحات شناسنامه کودک

سلام، من چند سال پیش نام خودم رو در شناسنامه تغییر دادم و در توضیحات قید شده که مشکلی با این موضوع ندارم و چون در شناسنامه فرزندم نیز باید تغییر میکرد این کار انجام شد ولی در توضیحات شناسنامه فرزندم نوشته شده که نام مادر از ... به ... تغییر کرده است البته نوشته چاپی نیست و با خودکار قید شده است میخواستم بدونم امکانش هست که از توضیحات فرزندم حذف شه چون این موضوع خیلی اذیتش میکنه

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام هرگونه تغییر در اطلاعات سجلی در قسمت توضیحات درج می گردد مثل تغییر سن و یا تغییر نام.