مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

باسلا و خسته نباشید خدمت مشاورین محترم.
من اقا هستم و پس از خروج همسرم بدون اذن من از منزل و درخواست نفقه ایشان از من و دادخواست عدم تمکین و الزام به تمکین بنده علیه ایشان کارشناس برای بازدید اومد و منزل بنده تایید شد و رای به تمکین زوج صادر شد.
درهمین مدت از درخواست نفقه تا نظریه کارشناس علی رغم مهیا بودن منزل و لوازم چیزی حدود چهل روز زمان برده که برای همین ایام نفقه باید بپردازم و از مهلت بیست روزه هم برای قطعی شدن رای رد شد.
حالا میشه کمک کنید در ادامه چیکار کنم تا بتونم یه راهی برای پرداخت نفقه این مدت پیداکنم ؟؟ چطور دادگاه رو میتونم قانع کنم ؟؟
ممنون میشم فوری جواب بدین زمان نگذره.
باتشکر

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اگر دادنامه بدوی تایید
شده حکم باید اجرا شود