مشاوره حقوقی رایگان - پلاك خودرو شاكی شخصی داشته باشد و خودرو را توقيف كرده

سلام چند ماه پيش با يه موتور تصادف كردم موتور مقصر بود ولی چون به سمتم حمله ور شد من ترسيدم و فرار كردم
حالا ايشون رفته از پلاكم شكايت كرده و توقيف ماشينو گرفته و حالا ماشينم توقيف شده و اون اقا هم ميگه حالا حالاها نميام من چجوری ميتونم ماشينمو از توقيف در بيارم وقتی شاكی نمياد كه كارمون انجام بشه؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام وقتی کروکی تنظیم شود و شما اعتراض نداشته باشید در صورت داشتن بیمه معتبر و وثیقه میتوانید خودرو را آزاد کنید