مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام وعرض ادب . ده سال پیش وکالت نامه ای از برادران و خواهرانم گرفتم برای واگذاری اموال پدر مرحومم به من . حال می خواهم موارد دیگری را در دفتر اسناد رسمی که باید در وکالت نامه نوشته شود دوباره در دفتر خانه دیگری چون از ان محله رفته ایم بدهم بنویسند و برادران و خواهرانم امضا کنند. ایا این مورد قانونا ایراد دارد و ایا ان دفتر خانه می تواند بفهمد که وکالت نامه ای قبلا نوشته شده. ممنون

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.شما میتوانید در دفترخانه دیگری هر موارد دیگری را در قالب وکالتنامه در پیرو وکالتنامه قبلی اضافه نمائید و مشخصات وکالتنامه قبلی را درج کنید.موفق باشین