مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام بنده چند ماه قبل یک دستگاه آپارتمان از شخصی که سند ملکی و تک برگ به نامش بود خریداری کردم و سند کاملا قانونی به نام بنده شده و من حتی رو سند از بانک وام گرفتم حالا شخصی با من تماس گرفته که مالک اول ساختمان بوده و با شخصی که من آپارتمان رو ازش خریدم مشکل مالی داشته و ادعا میکنه روی سند ملک و میگه من حکم توقیف سند ملک رو دارم میگیرم در صورتی که من قبل از خرید از اداره ثبت استعلام گرفتم و ملک مشکلی نداشته آیا این فرد که اصلا من باهاش معامله نداشتم و نمیشناسم میتونه همچین کاری کنه..?

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

ممکن ادعایی داشته باشه که فروشنده شما حق نداشته ملک و منتقل کنه ولی توقیف تبتی نکرده بوده و اسناد عادی ارایه کنه به هر حال ادعا در دادکاه به طرفیت هردوی شما مطرح میشه