مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام بنده از فردی پرایدی خریدم که تمام مبلغ را پرداخت کردم در قولنامه قید شده که ظرف مدت 48 ساعت برای انتقال سند به محضر حاضر باشیم اما الان چهار سال هست هیچ نام و نشانی ندارم آدرسی که اعلام کرده به من وجود خارجی نداره درضمن 1317000تومان خلافی مربوط به فروشنده بوده که من پرداخت کردم الان چطوری باید سند و تعویض پلاک کنم انجام بدم و خسارتی که زده چطور باید بگیرم از این بی انصاف فروشنده ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

از دادکاه حکم انتقال سند خودرو را بکیر تا راهور بتونه بدون نیاز به فروشنده تعوص پلاک به نام شما انجام بده