مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

سلام ، من 24 سالمه دانشجوام پدرم یه مدت جدا از ما زندگی میکرد من هم درخواست نفقه کردم الان با مادرم آشتی کردن برگشته منزل و به من میگه برو بگو نفقه نمیخواهی چون با من زندگی میکنی من خرج خونه میکنم و با من زندگی میکنی نفقه نباید بهت بدن ، من الان نمیدونم واقعاً چجوریه به من گفتن تا ازدواج نکنی بهت میدن و البته سر کار هم نری ، خب من نه کار دارم نه ازدواج کردم
فقط چون آشتی کردن برگشتن منزل میگن نباید بگیری نفقه

و شکر خدا مثله اکثر مردهای ایرانی خسیس و کمک نکن هست
من میدونم بهم پولی نمیده فقط برا دانشگاه من پول میریخت که الان خودم با نفقه دادم
چون پول نمیده ، من نمیخوام برم اعلام کنم نفقه نمیخوام
آیا این که صرفاً زیر یه سقف با خانواده و پدرم هستم
نفقه ای به من تعلق نمیگیره ؟؟؟؟؟؟؟

راه حلی داره تعلق بگیره ؟؟؟؟؟

چون واقعاً خرجی بده نیست و الانم هزینه ها خیلی رفته بالا دیگه عمرا یه هزاری بزاره تو جیب ما بره !!!!

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

سلام خیر تا زمانی که ازدواج نکردید یا سر کار نرید پدرتون باید نفقه پرداخت کنند