مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

باسلام واحترام
من خانمی41ساله هستم. سال87 از همسرم جدا شدم پسرم تا پارسال نزد همسرم بود. از امسال کلا پیش من هست پدرش هروقت پسرش و ببینه بهش پول میده اصلا خرجی بابت پسرش پرداخت نمیکنه. سوالم این بود تو این مشکلات اقتصادی دادخواست نفقه پسرم الان 15سالشه چقدر میشه. درضمن من فقط یه کپی از شناسنامه پسرم و دارم میتونم با کپی برم دنبال نفقه.
یه سوال دیگه من جا و مکان همسرم و نمیدونم کجاس و که براش اخطار بفرستم چکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه نفقه را باید خودش انجام دهد.