مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

با سلام
نحوه فسخ یا ابطال گزارش اصلاحی چگونه است. چراکه فقط برای 4نفر از اصحاب دعوی صادر شده و بقیه خواندگان دعوی تقسیم ترکه در گزارش اصلاحی نامی برده نشده و نسبت به یکی از بنده های این گزارش اعتراض دارند.
1-ایا باید لایحه تنظیم و پرونده را دوباره به جریان بندازند ؟
2- ایا باید دادخواست ابطال یا فسخ گزارش اصلاحی را تنظیم کنند؟
3- درصورت تنظیم دادخواست ابطال یا فسخ گزارش اصلاحی چنانچه قاضی از دریافت این دادخواست خودداری کند. با چکاری انجام داد؟
باتشکر.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام گزارش اصلاحی قطعی است وبرای اشخاصی که آن را امضا نموده ا ند تعهد آور ولازم الاتباع است وبمانند احکام قطعی دادگاه ها به اجرا گذاشته می شود /اما در صورتی که یکی از اصحاب دعوی علی رغم حضور در دادگاه هنگام تنظیم گزارش اصلاحی ونامی از او ذکر نشده باشد از موارد سهوقلم است وبه استناد مقررات ماده 309 قانون قابل اصلاح است / ودر صورتی که نه در دادگاه حضور نداشته ونه ذیل گزارش اصلاحی را امضاء نموده باشد می تواند در قالب اعتراض ثالث نسبت به آن اعتراض نماید واعتراضی نسبت بند های گزارش اصلاحی از سوی اصحاب دعوی حاضر درجلسه که آن را امضاء نموده اند مسموع نخواهد بودموفق باشید.