مشاوره حقوقی رایگان - زندگی برام سخت شده

من 36 سالمه و 14 ساله ازدواج کردیم خیلی سنتی ازدواج کردیم
من هیچ وقت نمیتونم مادر بشم بعداز ازدواج متوجه این مشکل شدیم
دو سالی هست که کلا نسبت به زندگی سرد شدم و به نوعی طلاق عاطفی گرفتیم
از این زندگی متنفرم اصلا انگیزه ای برای ادامه این زندگی ندارم زندگیم پوچ و بی معنی شده همش دعوا همش داد و بیداد همش خودخوری
فقط دوسدارم تنها باشم هیچ کسی کنارم نباشه
به همسرم میگم ما فقط داریم همدیگه رو عذاب میدیم بیا جدا شیم اما راضی نمیشه
کمکم کنید واقعا زندگی برام سخت شده

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام به مشاور مراجعه فرماید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قطعا تاکنون مطلع شده اید که طلاق حق مرد است بخصوص که بنظر می رسد مشکل عدم بچه دار شدن از ناحیه شما است وبا وجود این همسرتان موافق به طلاق شما نمی باشد/ صرف نظر ازاقدامات حقوقی وقضائی درصورتی که علقه وحسی نسبت به یکدیگر وجود داشته باشد طرق مختلف مسالمت آمیز برای حل مشکل اصلی یافت می گردد وبدوا توصیه می گردد تلاشی در این زمینه بنمائید / در غیر اینصورت به متن وشروط مندرج در سند نکاحیه تان مراجعه و درصورت تحقق هریک از شروط مندرج در سند نکاحیه می توانید یکطرفه از دادگاه درخواست طلاق نمائید. موفق باشید