مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

با سلام بنده همسر بنده به من حمله کرد من برای دفاع پایم را بلند کردم دستش خورد به پام و شکسته پلیس نیامد ولی گواهی پزشک قانونی گرفته شاهدی هم نداریم قبلا هم یک مورد درگیری ضرب وکبودی وگواهی داشته که رضایت داده توی کلانتری حالا اولا میتونم انکار کنم یا نه دوما میتونم غیر عمد جلوه بدم یا نه سوما مجازات غیر دیگه من تبدیل به نقدی میشه چهارما از این مسائل برای طلاق میشه استفاده کنه؟ هر وکیلی میتونه کمک کنه بگه تا وکالت بدم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام ور صورت تمایل تماس بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام فرض بر این است که در حین رسیدگی وتحقیقات دادرس با تبحر واستفاده از امارات وقرائن حقیقت موضوع را کشف می نماید/برای تقدیم دادخواست ودرخواست طلاق از سوی زوجه لزوم تحقق شروط مندرج در سند نکاحیه ضروری است .موفق باشید