مشاوره حقوقی رایگان - ساخت مجتمع تجاری توسط پیمانکار

ساخت سه طبقه تجاری زیرزمین، همکف و اول تا مرحله تکمیل و کلید تحویل طبق نقشه و مهندس ناظر
الان به مدت 2سال هستش که از قرارداد گذشته که فقط اسکلت بتنی رو ساخته و از ادامه کار امتناع میکنه
اگه میشه بنده رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام دادخواست الزام انجام تعهد بدید با احتساب کلیه خسارات قانونی در صورت تمایل تماس بگیرید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اظهار نظر دقیق لازم است متن قرارداد مطالعه گردد / در هر صورت به تعهدات طرفین مندرج در قرارداد مراجعه وبا دقت مطالعه ودرصورت استنکاف پیمانکار اورا ازطریق تقدیم دادخواست الزام به اجرای تعهد نمائید /البته این امر مستلزم اجرای تعهدات طرف مقابل نیز می باشد موفق باشید .