مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام من زنی هستم 31ساله هفت سال ازدواج کردم یک بچه یکساله دارم دیگر نمیتوانم با همسرم ادامه دهم و میخواهم طلاق بگیرم
دلایل من ب این شرح است
ندادن نفقه، ندادن خرجی، بی تفاوت و سرد بودن همسر، کار را بر زندگی ترجیح دادن، ندانستن چقدر حقوق بی تفاوت بود ب ابراز محبت و.گذشت در زندگی
حال من ک در شهر غریب هستم و کسی رو ندارم از صبح تا شب تنها هستم زندگی کردن با مردی ک برایم وقت نمیزارد چ ارزشی دارد میخواهم جدا بشم این آقا حتی یک پیام عاشقانه نمیده
لطفا منو راهنمایی کنید تا بتوانم طلاق بگیرم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،از متن پیام شما مشخص است که دادخواست مطالبه نفقه نداده اید. که شوهر شما محکوم به پرداخت نفقه شود. زن برای طلاق دلیل می خواهد.که شما این چیزهای که بیان کردید دلایل طلاق نمی باشد.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرچند شرط ادامه زندگی مشترک در کنار همسر الفت ومحبت وحس متقابل است اما برای عدم اجرای هریک از تکالیف زوجیت مستلزم ارائه مستندات واحراز موضوع در محاکم است وبصرف طرح وادعا مورد پذیرش دادگاه قرار نخواهد گرفت / شما اگر طالب طلاق هستید با مراجعه به متن وشروط مندرج در سند نکاحیه تان می توانید با استناد به هریک از شروطی که به امضای همسرتان رسیده است واز ان تخلف نموده ومی توانید انرا در دادگاه ثابت کنید درخواست طلاق نمائید موفق باشید .