مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

باسلام
اگر زوجه عدم تمکینش صادر شده باشد و زوج با گرفتن حکم ازدواج مجدداز دادگاه ازدواج کند و درضمن درخواست طلاق از طرف زوجه در دادگاه بدوی و تجدید نظر رد شده باشد آیا امکان دارد با ارسال پرونده به دیوان عدالت اداری حکم طلاق به درخواست زوجه صادر گردد یا خیر؟
باتشکر
پاینده باشید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی به این دعوا را ندارد

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام میتوانید در مهلت مقرر در دیوان عالی کشور اعتراض بزنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در این حالت پرونده به دیوان عالی کشور بجهت بررسی احکام صادره از حیث انطباق موضوع با مواد قانونی ارسال می گردد واظهار نظر در این خصوص مستلزم مطالعه وملاحظه دقیق محتویات پرونده می باشد / لیکن اغلب احکامی که به صورت صحیح صادر شده باشد در دیوان تائید وابرام می گردد موفق باشید .