مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و خیانت در امانت

سلام
آموزشگاه ... ... به دروغ وعده دادن که دیپلم صادر میکند و کلاهبرداری و خیانت در امانت کرده است

پاسخ ها :

سيدجلال  سجادي

سيدجلال سجادي :

استان :

باسلام درخصوص کلاهبرداری وخیانت درامانت با توجه که کاملا توضیح نداده اید که چه مدرک ویا مالی به عنوان امانی سپرده اید مساله روشن نیست چرا که مصداق بارز جرم خیانت درامانت عبارت انداز سپردن مالی که بنا براسترداد ان بوده است اما درخصوص کلاهبرداری زمانی جرم احراز می شود که شخصی با مانورهای متقلبانه وبا حیله مالی اخذ نموده باشد واگر اموزشگا صلاحیت چنین کاری نداشته باشد ودراین خصوص تبلیغات فریبنده ای داده باشد فلذا می توان به عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع اقدام نمود.