مشاوره حقوقی رایگان - عضویت در شرکت هرمی

با سلام، بنده سه ماه پیش توسط یکی از دوستان قدیم به بهانه کار به تهران اومدم ولی بعد از چند روز فهمیدم که کار طراحی سایت نیست بلکه شرکت هرمی است البته اون ها به دروغ مدعی بودن کارشون بازاریابی شبکه ای هست و در شرف مجوز گرفتن هستن و کارشون هیچ مشکل قضایی نداره طور خلاصه عرض کنم من پنج هفته مثل اسیر نگه داشتن و کلی شستشوی مغزی کردن تا من راضی به همکاری کنن و مبلغ 23 میلیون از بنده گرفتن تازه آموزش ها تموم شده بود که نیروی انتظامی ریختن داخل خونه و ما رو دستگیر کردن تازه اونجا متوجه شدم قضیه چیه و چه کلاهی سرم رفته ولی کار از کار گذشته بود ساپورتر اونجا من تهدید به مرگ خودم و خانواده ام کرد در صورتی که بخوام ماجرا رو لو بدم. منم به خاطر تحصیلاتم و اینکه سوء سابقه برام نشه و همینطور تهدید مثل بقیه شون دروغ گفتیم و آزاد شدیم. بعد آزادی گفتم دیگه با شما همکاری نمی کنم از خیر پول هم گذشتم و اومدم مشهد، تو این دو ماه کلی بهم زنگ زدن که برگرد و زیر شاخه درست کن و پورسانت بگیر و تهدید می کردن برنگردی کد خریدت پاک می کنیم حالا که دیدن برنمی گردم افیسرش پریروز بهم زنگ زده که یک نفر زیر مجموعه ت گذاشتیم منم راست و دروغش نمی دونم چون کدم داخل دفتر بالاسریم بود که وقتی مامورا ریختن همه رو ضبط کردن منم کدم از دست دادم ولی مطمئنم بالاسری ها اون کد دارن. الان ترسم از اینه که من برنگردم و اینا به اسم من زیر مجموعه اضافه کنن و کلی کلاهبرداری کنن و بعدا از یکی دو سال باز اینا لو برن و اگه یکیشون شکایت کنه اسم من دربیاد و پول هاشون از من مطالبه کنن، الان من از خیر پولم گذشتم ولی اینا ولکن نیستن اگه کاری نکنم می ترسم اون اتفاق بالا بیفته اگرم برم دادسرا شکایت کنم می ترسم بگن تو هم با اینا شریک بودی چون پول دادی و عضویت پیدا کردی پس تو هم باید مثلا شش ماه حبس بکشی با توجه به اینکه قبلا دروغ هم گفتی الان من درس خونده و لیسانسم نمی خوام برام سوء سابقه بشه از قوانین حقوقی هم سردر نمی یارم می تونید لطف کنید راهنماییم کنید چکار کنم که به ضررم نباشه و حاضر به گرفتن وکیل هم هستم که این مشکل برام حل کنه. با تشکر خداخیرتون بده

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

با سلام
باید ببینید پروندشون چه وضعیتی داره و اگر دادسرا شما رو هم شریک جرم با سایرین بدونن مشمول قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور میشید که مجازات سنگینی داره