مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه بعد از طلاق غیابی

باسلام
همسر بنده 2 سال پیش از من طلاق‌ غیابی گرفتند حالا به علت مشکلاتی که قابل گفتن نیست بنده 4 سال متواری بودم و بازداشت شدم. به زندان رفتم و مدت 4 ماه در زندان بودم. قاضی در خصوص مهریه 1سکه پیش و هفت ماه 1 سکه برای بنده درنظر گرفتند. در خصوص نفقه 2 میلیون پیش محکوم شدم که پرداخت کردم و در زمان رسیدگی به پرونده مهریه 2 ماه در زندان بودم که اقساط نفقه بنده ماهی 350 تومنه که 50 از توقیف یارانم میره م ماهی 300 باید بدم. حالا 1 ماهه از زندان ازاد شدم کار ندارم ایا برای عدم پرداخت این 1 ماه جلب میدن؟ چون من میخام پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورت مطالبه وعدم پرداخت وعدم معرفی مال وعدم تقدیم دادخواست وپذیرش اعسار برگ جلب صادر می گردد